Секс пози за загарантиран оргазам!

25 јули, 20110
sex 3

Задлабочете се во Камасутра и ќе најдете еден куп пози од кои сигурно ќе најдете некоја која најмногу ќе ви одговара. Но, од сите нив има и пози кои гарантираат оргазам.

Обострано задоволство. Оваа поза е идеална за почетокот на сексуалниот однос, но и за крај на истиот. Тие лежат еден на друг, така што главата на мажот е во пределот на гениталиите на жената, а главата на жената во машкиот дел. Со јазикот ги стимулираат ерогените зони, само внимавајте бидејќи со оваа поза да не дојдете до пребрз оргазам, доколку сакате да потаре сексот.

Дијамант. Оваа поза е сјајна за обострано уживање. Може да се изведе на било која сцрста подлога, на стол или под. Мажот и жената се свртени еден кон друг. Жената лежи на грб, додека рацете и се кренати над главата, а едната нога е кај него на рамена. Мажот седи помеѓу нејзините нозе, така што едната нога му е покрај нејзиното тело, а другата на неа. Мрдањето е сведено на минимум, зато ашто секое мрдање може да доведе до оргазам.

Слон. За оваа поза треба да се наместите во позата “лажица”. Нозете на жената се благо свиткани кај колениците и лежи на еден колк, додека мажот е во потполно иста положба зад неа. Оваа поза му овозможува на партнерот слободно движење, додека жената пак со стегање на вагиналните мускули може да му приушти огромно задоволство.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi