Сериозен проблем

11 ноември, 20110

Мажот се прибира дома и нaсекирано и вели на жената:
– Имам сериозен проблем на работа…
– Драги, сега сме во брак. Никогаш не вели “јас имам проблем”, речи “ние имаме проблем”.
– Добро. Ние имаме проблем на работа. Нашата секретарка ќе има дете од нас 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi