Севе е најслаткото забрането “овошје“ :) Па кој би и “простил“ искрено?

31 јули, 20110
severinanaslovna

По многуте кликања, учесниците во анкетата ја озрале Северина како “Најслаткото забрането овошје“.

Северина со помош на кликање на прашањето “Кое е најслаткото забрането овошје“, успеала на првата позиција останала се до крајот, откако по само четри дена собрала 526 од вкупни 2.382 клика.

Како што оди со секој убедлив шампион, така и Северина позади себе ги оставила конкурентките, па така второ пласираната имала 200 гласа помалку од победничката. Додека на третото место со 304 гласови го поделиле Леона Парамински и Рената Сопек.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi