Севка и Миланчо ќе “кршат мраз” во проклетата куќа на Дедиње :) Храбро “бре”:)

26 август, 20110
severina-milan

Пред  два месеца  Севе и Милан купиле куќа на Дедиње, но кога слушнале дека куќата е проколната одлучиле да ја продадат.

Во куќата на Дедиње со површина од 1000 квадрати, со базен и голема градина идните родители требало да се вселат до Нова година, пишува Скандал.

Иако вилата била во одлична состојба, одлучиле да ја реновираат бидејќи и Милан и Севе имале некое чудно предчуство кога останувале сами во куќата.

Бидејќи Милан е отворен во однос на парапсихологијата, и за се се консултира со својот личен нумеролог, астролог и експерт за фенг-шуи , веднаш ангажирал екстрасенс.

Жената (екстрасенс) ја разгледала куќата, барала датум кога е изградена куќата и соопштила дека куќата е проколната и дека никој од предходните сопственици не прошол добро во животот.

Милан и Северина веднаш ја повикале агенцијата преку која ја купиле куќата и ја ставиле на продажба за истата цена по која ја купиле.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma