Што ќе ви е матичар, ако си имате компјутер! :)

5 август, 20110
matichar-kompjuter

Една необична идеја на зетот му паднала на памет откако не успеале да најде слободен свештеник. Тој изработил компјутерска програма и парот ги слушал инструкциите на екранот …

Парот кој се запознал преку интернет одлучил да се венча со помош на компјутерска програма. Мигел Хенсон и Дијана Весли ги венчала програма која специјално била направена за оваа пригода од младоженецот.

На младоженецот му дошла необична идеја на ум, бидејќи не можел да најде слободен свештеник. Иако првично се бунела и жалела дека ќе ја задеваат пријателите дека се „измамници“, младата наскоро заклучила дека тие навистина се тоа. Тие се запознале на интернет, и двајцата сакаат научна фантастика и фантазијата, и така заклучиле дека на свадбата може да биде во тој стил.

На свадбата имаше триесет блиски пријатели и членови на семејството. На големиот екран, со програмата ги пишувало зборовите која ја раскажувала нивната љубовна приказна, а потоа ги рецитирала заветите и го „венчала“ Среќниот пар.

http://www.youtube.com/watch?v=SiK3Rs0nfGY

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort -

Sağlıktan Haber

- Roblox Vega X Exploit