Што ви треба за идеален секс?

25 септември, 20110
ljubov i seks 2

Чувствувајте се сигурно

Во кревет треба да бидете опуштени и не смеете да го изгубите чувството на сигурност. Со тоа и малку опасност нема да смета. Идеална комбинација е ако се чувствувате сигурно и истовремено играте улога на опасна заводница.

Спонтаност

Ако во вашиот живот сè мора да биде според план, не значи дека и во сексот морате однапред да направите распоред со кои ќе се игра во кревет. Бидете спонтани и пуштете работите да се случуваат сами по себе. На тој начин зачинете ја вашата врска и верувајте ни, сè ќе стане поинтересно.

Физичка привлечност

Ако вашиот партнер не е привлечен, тука одма ќе ви кажеме дека нема хемија. Привлечноста е еден од предусловите на добриот сексуален однос.

Емоционална привлечност

За добар секс потребна е и длабока емоционална врска измеѓу два партнера. Често се кажува дека сексот е многу поважен од физичката привлечност. За да се разберете во кревет битно е да сте емоционално натпреварувате.

Несебичност

Многу е важно за време на сексот да не размислувате да ги задоволите само своите потреби. Нормално дека не е добро да се размислува на тој начин.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi