Штрајкувал со глад бидејќи не му одобриле кредит

23 март, 20110
Alun Richards

Бизнисменот Алан Ричардс, 47, се решил на радикален чекор во знак на протест, бидејќи банката не му го одобрила барањето за кредиот од милион финти за да почне нов бизнис. Тој започнал со штајк со глад, мислејќи дека на тој начин ќе го привлече вниманието на јавноста и сожалувањето од страна на банката.

Алан сметал дека банката не ги сослушала неговите барања, и бара да се сретне со извршниот директор.

Од банката се надеваат дека некој од блиските луѓе на Алан ќе го спречи во намерата со која само ќе си наштети на здравјето.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi