Шведската млекара им приреди изненадување на своите корисници

18 март, 20110
Condom drink

Една шведска млекара, им приреди не толку пријатно изненадување на своите корисници. Една жена која купила тетрапак млеко била згрозена од она што го видела. Таа и својата ќерка го испиле млекото, и она што останало на дното не сакала да го фрли па го истурила во чинијата на кучето. Но тогаш од тетрапакот испаднал еден отворен кондом. Таа се згрозила од она што го видела и неможела да јаде следните неколку дена.

Се решила да ја тужи млекарата, но од таму велат дека може да се работи за една обична саботажа и бараат од неа да го докаже она што го видела пред судот.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma