Simon Cowell тежи 200 милиони фунти, но продолжува да игра лото

5 мај, 20110
Simon+Cowell

Simon Cowell се наоѓа на второто место според обемот на богатство, според “Sunday Times”. Пред него е само сопственикот на Zomba Records, Clive Calder со 1 милијарда и 300 милиони фунти.

Иако Simone има огромно богатство, тој сака да го зголеми богатството. Затоа тој игра лото. Ја сакам возбудата, и затоа играм лото со години, изјавил Simone.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma