Симптомите и ширењето на ХИВ и СИДА-та

19 мај, 20110
hiv-cure

Вирусот на хумана имунодефициенција (ХИВ) предизвикува синдром на имунолошки дефицит (СИДА).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi