Синот го инспирирал “50 Cent” да напише книга за хулиганите! Јас па помислив дека го инспирирал да напише лектира за III-одделение:)))

10 ноември, 20111
50-cent-net-worth

Раперот сака учениците да ја прочитаат неговата книга и да разберат дека енергијата мора да ја фокусираат кон спортот, а не кон насилството. 50 Cent бил инспириран од својот син кој во училиштето бил сведок на насилство врз неговите соученици.
Неговиот син, Маркус Џексон (14) во училиштето често гледал насилство врз своите пријатели и соученици, и поради таквото искуство на неговиот син 50 Cent добил инспирација да ја напише оваа книга за хулиганите.

One comment

  • Тоше

    10 ноември, 2011 at 15:08

    Грешка сте, не за трето, тоа ќе биде лектира за прво одделение:)

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi