Синот на Elton John млекото го добива по брза пошта

26 април, 20110
1AEAA881

Пред да стане родител на својата адреса Elton John добивал цвеќе и вино, но сега откако го има синот Zachary, по брза пошта го добива мајчиното млеко за својот син.

Млекото го испраќа неговата сурогат мајка од местото каде што живее, изјавил Elton во едно свое интервју.

Тој и неговиот партнер David Furnish, со кого се 17 години заедно пред четири месеци го добија синот Zachary. Името го добил по нивната омилена црква која се наоѓа во Венеција, а исто така се вика и нивната вила која се наоѓа токму таму.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi