Слеп патник во авионот!

10 август, 20110
liljak

Погледнете зошто овој авион мораше принудно да слета. Авионот кој полета од Медисон за Атланта, набрзо мораше да се врати назад, бидејќи било утврдено дека еден патник патува без карта. Тој патник беше еден лилјак, кој почнал да прелетува низ главите на патниците.

Патниците подоцна го затворија во тоалет кабината.

http://www.youtube.com/watch?v=V7cpkr306uU

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi