Социјално вмрежување на геј војници

2 јануари, 20110
gay-military2

Основачот на новиот сајт outMilitary.com, кој ќе биде социјална мрежа како facebook, се надева дека ќе обезбеди поддршка на геј припадниците кои припаѓаат на вооружените сили. Иако досега сајтот има само 53 членови , но неговите поддржувачи велат дека ќе се промени, како што американската армија ќе спроведува политики. Војската е се уште во изготвување нови прописи, и датум за имплементација не е поставен.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi