Совршен меден месец

5 јули, 20110
katemossjamiehinceJLP6255072011

Кејт Мос  поминуваат меден месец на јахтата, која е позајмена од неговиот пријател Сер Филип Грин. Џејми и Кејт на неговата јахта пловат на Медитеранот. Грин им ја позајмил неговата јахта за две недели, а со неа го добиле и приватниот готвач и сè што им е потребно за удобен престој и добар одмор. Гостите на свадбата што се одржаа минатиот викенд тврдат дека забавата била одлична.

Кејт простор го украсила со 80 000 ружи, а кога забавата добила импулс, гостите почнале да се борат со нив. Освен во борба со рози, гостите Џејми и Кејт беа во можност да ја дегустираат разновидната храна која се појавила на масите: од месо до вегетаријански јадења, не недостигало ништо.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi