Спектакл со бомбони и газирани пијалоци

14 април, 20110
Спектакл со бомбони и газирани пијалоци

Фестивалот “Луда наука“, се одржува во британскиот Alton Towers од 11 до 24 април. Како што може да се заклучи од самото име, поентата на самиот фестивал е да научниците на што поинтересен, бизарен и спектакуларен начин ги прикажат своите изуми. Некои од “откачените научници“, извдоа вистински спектакл со 300 шишиња газирани напитоци и  5000 бомбони.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma