Спортот не е за секој, ама за Путин сигурно е!

25 октомври, 20110
Спортот не е за секој, ама за Путин сигурно е!

Неколку пати се покажа авантуристичкиот и спортскиот дух на Владимир Путин. Речиси и да нема спорт кој тој не го игра, а овој пат заедно со претседателот Медведев тие играа бадминтон.

Медведев по стапките на Путин се повеќе може да се забележи како спортува, за бадминтонот рече дека е спорт за секого, но малкумина знаат како да го играат. Со Путин тој демонстрираше како се игра.

httpv://www.youtube.com/watch?v=nsKn8ciZEh8

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi