Стари кинески фотографии

26 април, 20110
18

Фотографии од стара Кина, кои се стари над 200 години. Фотографиите даваат уникатен поглед на благородништвото, како и на работничката класа кои живееле во тоа време.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi