Страшно…Од шала, девојката настрадала!!!

30 октомври, 20110
Страшно…Од шала, девојката настрадала!!!

Се надеваме дека оваа снимка ќе ви го смени погледот на невкусните шеги. Ако некогаш помислите да направите нешто слично на ова, сетете се само што може да се случи!

Тие само сакале малку да се пошегуваат, а другарката сето ова го снимила. Кога жртвата на нивната невкусна шега влегла во куќата, почнала да вришти и трча по калите, но за жал по пат настрадала… Немојте никогаш да го правите ова!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi