Свештеник сексуално задоволува 89 жени со кои живее

17 мај, 20110
mohamed-belo-masaba-1

Муслиманскиот свештеник Mohamed Belo Masaba (87) од Нигерија, тврди дека Бог во седумдесетите години од минатиот век, му испратил порака во која му порачал да стане исцелител и постојано да се жени, пренесува “Dailymail”.

Овој гуру, сега има 107 жени, 9 веќе погребал, а со 12 се има разведено, поради тоа што не биле послушни. Моментално живее со 89 жени, од кои најмалдата има 16 година, а најстарата 64 години и сите нив сексуално ги задоволува.

“Бог ми даде сила за да им ја задоволувам сексуалната потреба. Ако не успевам да ги задоволам, тие би си заминале“, изјавил гуруто.

Бидејќи муслиманската вера, не дозволува мажот да има повеќе од четри жени, а во Нигерија се почитува шеријатското право, Мухамед во 2008 година е уапсен, бидејќи  несакал да се разведе од 82 жени, а бил во брак со 86. Ослободен бил по сведечењето на 56 од неговите жени, кои изјавиле дека со него се омажиле доброволно.

Неговата поширока фамилија, бори 5000 членови, има вкупно 185 деца, од кои жии се 133, на кои им забранува да се лечат со модерната медицина и на нив ги практикува своите вештини на исцелување.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi