Топ 10 најглупи изјави од славните

22 јули, 20110
Britney_Spears

10. Anna Nicole Smith

 

Не пијам многу, бар не колку што можев

9. Fran Lebowitz

Хранта е битен дел од една балансирана диета

8. Alicia Silverstone

Мислам дека Clueless (1995) беше многу длабок. Мислам дека беше длабок на начин што беше лесен. Мислам дека леснината мора да дојде од некое место што е многу длабоко и тоа е права леснина.

7. Arnold Schwarzenegger

Мислам дека брак меѓу педери е нешто што треба да биде меѓу маж и жена.

6. Linda Evangelista

Не држам диети. Само не јадам колку што би сакала.

5. Yogi Berra

Предвидувањата се тешки, посебно тие за иднина.

4. Al Gore

Не е загадувањето што и штети на средината. Туку нечистотијата во воздухот и водата.

3. Paris Hilton

Wal-mart… Као прават ѕидови (walls) таму?

Никогаш не пијам Diet Coke. Diet Coke е за дебели луѓе.

2. Jessica Simpson

Јас не сум анорексична. Јас сум од Тексас. Има ли луѓе од Тексас  што се анорексични? Никогаш немам чуено за таков. Тое ме вклучува и мене.

1.   Britney Spears

Всушност никогаш не сум сакала да одам во Јапонија. Просто бидејќи несакам да јадам риба. А знам дека тое е многу популарно таму во Африка.

Јас сум за смртни казни. Кој прави страшни дела мора да добие таква казна. Така ќе си ја научат лекцијата за нареден пат.

Одам во многу приморски места, како Канада.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort -

Sağlıktan Haber

- Roblox Vega X Exploit