Топ 10 најгрди животни на планетата

20 август, 20110

Признаваме дека мајката природа создала навистина прекрасен растителен и животински свет. Ама мора да била удрена во главата или да имала ПМС кога ги создала овие животни. Само погледнете колку се грди. Би сакале да видиме дали има некој доволно храбар кој би ги чувал како миленичиња.

Риба секира

Лилјак со туба нос

Axolotl

Аye Aye

Мајмун со прчест нос

  1. Крт со нос-ѕвезда
  2. Гол крт-стаорец
  3. Гуштер со опашка како лист
  4. Potoo
  5. Риба лилјак со црвени усни

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi