Топ 10 популарни телевизиски канали

6 август, 20110

Поминаа деновите кога го чекавме утринскиот весник за да прочитаме што се случило ново низ светот. Денеска телевизијата го направи животот многу поинтересен. Можеме да биде во тек со настаните во секое време, благодарение на вестите 24 часа кои се емитуваат. Овие телевизиски канали каде основната цел им е емитување на вести од најразличен тип, го кренаа нивото на комуникација низ светот. Има многу нешта да се видат и чујат преку нив. Еве ги најпознатите на листата.

1. BBC

 

2. Fox

 

3. CNN

 

4. ITN

 

5. Euronews

 

6. SABC

 

7. E News

 

8. VOA TV

 

9. CBC

 

10. Al Jazeera

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi