Топ 20 манекенки кои станале успешни актерки

1 август, 20110

Понекогаш менување на кариера може да биде многу успешно.

Манекенки не ретко стануваат актерки, но сепак ретки се тие што покрај убавината имаат и те како талент тоа да го оправдаат:)

Топ 20 најуспешни манекеки кои се пронашле и опстојуваат успешно во актерската кариера.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi