Трошоците за дебелината

19 јануари, 20110
mid section view of a man sitting on a bench in a park

Две третини од американското население се смета дека има проблеми со прекумерната тежина. Како влијае дебелината на американците нивните трошоци и живот. Клик на линков

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi