Уметност направена за пиење

21 декември, 20110
ch

Постои стара поговорка која вели “важна е суштината, а не формата” . Но поради нивната креативност луѓето ги сакаат и двете работи, и суштината и формата. Во овој случај се работи за формата на чашите од коишто пијат. Не дека ќе го подобрат вкусот на пијачката, но ете, си сакаат фенси чаши… Ајде да ги погледнеме овие убави форми.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma