Венчаница за идната Британска Принцеза

23 јануари, 20110
Gowns for Kate ganged

Иако во јавноста се почесто се спомнува името на британскиот дизајнер Брус Олдфилд, кој, очигледно, е избран за дизајнер на венчаницата за идната британската принцеза, многу познати дизајнери дале свои предлози за тоа како треба да изгледа вечерта кога Кејт ќе се омажи за принцот Вилијам. Скици за нејзиниот фустан, направиле сите  познатите дизјанери Валнетино, Нина Ричи, Гучи, Ферети, Мисони и многу други.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi