Верверичка и Ламборџини

4 јули, 20110
Верверичка и Ламборџини

Познато е дека верверичките брзо трчаат, но дека може да се спротистават на брзиот автомобил Ламборџини тоа е еден нов податок.

Имено, на последниот одржан Ultimate Lamborghini Experience настан во Калифорнија на патот залута и една верверичка, која во лош момнет реши да претрча по патот. Таа заврши директно под автомобилот, но за среќа преживра.

На снимката јасно се гледа како Ламборџинито преминува преку верверичката.

httpv://www.youtube.com/watch?v=k0TONBwqc7E

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi