ВИДЕО: Чудна појава над Лондон

29 април, 20110
y

Дали се работи за НЛО или е во прашање некој нов феномен на природата.

Оваа интересна змијолика појава е снимена во Лондон со аматерска камера и не може со сигурност да се утврди дали станува збор за НЛО или за некоја чудна појава. Се претпоставува дека би можело да биде падобран, но од толку голема висина не би можело да се скока со падобран.

Втора претпоставка е дека можеби станува збор за облак, но и сами ќе погледенте дека не станува збор за такво нешто, трета претпоставка е дека се работи за метеролошки балон, претпоставка која секогаш се користи кога не може да се објасни некоја појава на небото.

И последна претпоставка е дека се работи за змијолико суштество дојдено од друга димензија.

Дали се работи за феномен на природата или змијолико суштество можете сами да погледнете.

http://www.youtube.com/watch?v=mItx_d7oRVA&feature=player_detailpage#t=0s

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi