Видео: Драматично океанско торнадо

2 јуни, 20110
Видео: Драматично океанско торнадо

Една од најстрашните природни појави торнадото, кон крајот на мај го погоди источното крајбрежје на Австралија.

Погледнете го видеото го истовремено предизвикува и страв и воодушевување…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma