ВИДЕО: НЛО над вулканот Puyehue во Чиле

24 јуни, 20110
Raquel_Gibson_0005

Како што ги посетија сите кризни подрачја на Земјата, така одлучија да го посетат и вулканот Puyehue во Чиле кој еруптира после 50 мирни години.

Покрај вулканот во големиот чад од пепел кој се протегал на небото било забележано необично летало, кое според видеото но и очевидците наводно лебди во место. Како и обично дел од луѓето кои веруваат во НЛО велат дека со сигурност се работи за посетители надвор он нашиот сончев систем, додека пак скептиците, нивните теории водат кон физички појави, поточно светлосни прекршувања и рефлексии.

Но една работа се уште не е разјаснета, зошто кога на земјата ќе се случи некаква катастрофа, веднаш на тоа место се појавуива некој чуден објект(летало). Се поставува прашањето дали Вонземјаните ги следат сите природни непогоди и влијанија на Земјата за да бидат спремни да ни помогнат кога тоа ќе биде неопходно, или пак се работи само за случајност?

Погледнете го видеото во прилог и самите проценете за што се работи:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi