ВИДЕО: Снимен Бигфут во Вашингтон?

30 мај, 20110
Untitled

Во текот на вообичаената прошетка по реката Даунривер во местото Спокан, Вашингтон, една девојка со мобилниот телефон снимила едно суштество за кое е уверена дека е прочуениот Бигфут.
Влакнестото суштество девојката не го забележала веднаш, туку дома кога ја прегледала снимката.
“Ме прашаа дали верувам дека Бигфут навистина постои, но по оваа снимка повеќе не знам што да одговорам“, изјавила Саманта за една американска телевизија.
Снимката на Интернет предизвика бурни реакции, а за што навистина станува збор, оценете сами.

http://www.youtube.com/watch?v=2jkACKh7Y8M&feature=player_embedded

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma