Високи штикли и лоши паѓања:)

24 септември, 20110
naslovna

Не ретко манекенките имаат на задача дадено да извршат невозможна мисија. Креторите имаат замисла тие да зачекорат на пистата во ненормално високи потпетици и при тоа да ја изодат долгата писта без проблем.

Но, многу често тие се изложени на срам. Паѓањата се составен дел од нивното секојдневие. Погледнете ги паѓањата на кутрите манекенки:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi