Влијателните масони во светската историја

28 јули, 20110
altar1

Погледнете го видеото со влијателните масони во светската историја, кои дале огромен придонес во разни свери, важни за човештвото воопшто.

Уживајте 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi