За малку на состанок со 15 мажи истовремено

13 јануари, 20110
tumblr_l8hq3rLgjs1qawrbeo1_500

Една корисничка на “Kcupid” со прилично откачено претставување, кое се граничи со лудо и слика од слатка девојка успеала да заведе многу мажи. Таа дури успеала со петнаесет од нив да договори состанок на слепо. Мажите ги договорила во исто време на исто место во еден бар во Бруклин, но таа не се појавила. “Lillyoftheally” било нејзиното корисничко име на овој популарен сајт кој ги поврзува љубовниците.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi