Запознајте се со најголемото семејство! :)

23 октомври, 20110
2

Зион Чан од Индија има 39 жени, 94 деца, 14 снаи и 33 внуци, а сите тие живеат под еден покрив. Тие веројатно се најголемото семејство на светот, дури имаат и свое школо. Ова необично семејство за вечера обично јаде 30 пилиња, околу 60 килограми компири и 100 килограми ориз.

Најголемото семејство во светот живее во селото Бактавнг во Индија, а во куќата на четри ката има 100 соби.

Зион не бара  никаква помош за издржување на својата фамилија, тој е претставник на секта која дозволува на членовите да се женат колку пати сакаат. Самиот Зион во една година успеал да се венча дури десет пати.

Семејството има своја куќа, игралиште, школо, столарска работилница, фарма и градина каде одгледуваат зеленчук.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi