Здивена навивачка

9 март, 20110
cheerleaders

Навивачките обично важат за убави девојки кои навикнати на камерите, внимаваат на секој свој потег и фасцинираат со своето женствено движење. Но, секогаш се случува некој да отскокнува. Така и оваа навивачка заборави на камерите но, и на тоа дека е жена. Победата толку ја израдува што незнаеше да се контролира.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi