Како да фатите лажго

9 март, 20110
lying

Статистики за лажењето низ една интересна илустрација. Повеќе од 80% од жените признаваат дека повремено го кажуваат она што тие го сметаат за помалку опасно, или  кажуваат пола вистина. 31% од луѓето признале дека лажат во своите работни резимиња. 60% од луѓето лажат барем еднаш во текот на 10 минутен разговор. За многу луѓе ќе биде полесно да го научат говорот на телот, читањето од очи на соговорникот и да увидат дали некој ги “фарба“ за време на муабетите.  Клик на линкот  тука

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi