Пратеник фатен како свири на замислена гитара додека се решаваат судбините на илјадници војници

9 март, 20110
Graham-Evans

Камерите успеаа да го фатат пратеникот Греам Еванс, како си свири на замислената гитара, додека неговиот колега, Лиам Фокс, секретарот за одбрана зборуваше за 11.000 војници кои ќе го загубат своето работно место. Министреот за одбрана даде остри критики за пратеникот кој воопшто не беше засегнат од лошата состојба во војската, па наместо тоа си ги свиреше своите акорди.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi