Змијанац плука по Цеца и Брена:) А се видела ли “сиромашката” во огледало?:)

25 септември, 20110
vesna-zmijanac

Змијанац многу самоуверено го даде своето последно интервју. Застана и без срам започна да ги напаѓа нејзините колешки. Она што особено го привлече вниманието на целата јавност е тоа што Весна изјавила дека Цеца и Брена не пејат туку вриштат.

Тоа се пејачки кои само ја иритираат публиката. Не знам какви песни се тоа. Кога ги слушаш имаш впечаток дека не пејат туку се караат, изјавила Весна.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi