Зошто е подобро да бидете во врска со помладо момче?

17 мај, 20110
pomald maz

Кога станува збор за љубовта годините не се важни, тоа го докажаа многу парови кои функционираат долги години. Ккао за промер може да ги земеме Goldie Hawn и Kurt Russel, Demi Moore и Ashton Kutcher, Melanie Griffith и Antonio Banderas. Ви претставуваме неколку причини заради кои е подобро да бидете во врска со помладо момче.

1.  Знаат навистина да ја ценат својата партнерка. Мажите кои се доволно пораснати да бидат со зрела жена, доволно се свесни да го ценат тоа што го добиле. Се воодушевуваат на мудроста и драго им е што животот им е збогатен со таква жена.

2.  Можете многу да ги научите. Ова не се мисли на тоа да ги учите и моделирате да бидат онакви какви што ви одговара, туку се мисли дека овие мажи се поотворени и спремни на нови предизвици и испробување на нови работи.

3.  Тие се покомпатибилни. Жените сексуалниот врв го доживуваат на 35 години, а мажите многу порано. Пресметајте сами зошто е подобра комбинацијата од постара жена и помлад маж.

4.  Имаат помалку багаж од минатото. Мажите во дваесетите години од својата возраст немаат многу претходни врски, бракови и деца. Немале време за се тоа. А помалку багаж, помалку драми а со тоа поголема слобода.

5.  Не се чувствуваат загрозени од вашиот успех. Мажите кои се со жена на иста возраст имаат комплекс на помала вредност. Младите момчиња пак спротивно, тие се гордеат на вашиот успех бидејќи нивните години за докажување и постигнување на успеси допрва следат.

6.  Имаат повеќе енергија. Ако барате возбуда и забава, дефинитивно треба да изберете помлад маж.

7.  Тие се во подобра форма. Иако за ова не треба да генерализирате, но сепак тие имаат поцврст стомак, повеќе коса, помалку брчки.

8.  Тие ја поткреваат самодовербата на жената. Младиот маж се воодушевува на знаењата, вештините, како и на сексуалното искуство. Кога сте со некој кој ве гледа како божица, самодовербата ќе ви биде на завидно ниво.

9.  И они се мажи. Иако многу жени ги отпишуваат бидејќи ги сметаат за деца, и они се мажи кои можат да покажат што знаат и дека се прави мажи.

10. Тие се поемотивни. Иако притисокот да се биде вистински маж сеуште пости, сепак помладите момчиња држат до емоциите и нивното искажување.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma