Зошто жените треба да гледаат филмови 18+ ?

1 ноември, 20110
images

Остатоците на социјалистичкиот морал се уште не тераат да го криеме и премолчуваме одговорот на ова прашање иако всушност ова е многу полезна дејност. Така како што гледаме емисии со готвење за да научиме некоја нова рецепта, или пак модни ревии, за да сме во чекор со модата, така и порното може да не информира од едукативен аспект што и како се прави. Порното може да не информира за последните новости во интимните фризури, да видиме секси долен веш или некоја нова секси поза или техника. Да не заборавиме и тоа дека мажите редовно гледаат порно, и не заборавајте дека конкуренцијата не спие. Мажот секогаш може да сретне жена која ќе предизвика сексуален интерес кај него поради рутината и монотонијата во вашата врска. За вашиот сакан ќе биде едно многу пријатно изненадување ако го пречекате само по убиствено црвен долен веш и му ја покажете новата интимна фризура. Недозволувајте фалшивиот морал да ве спречува да учите по некоја нова работа од порно филмовите, за да не се случи  вашето интимно „место“ да изгледа како на порно актерка од 80-те од ретро-германското порно…т.е. како од мајка родени! Бидете секогаш во игра!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi