Презерватив

24 јануари, 20120

Маж влегува во аптека и вели:
– Еден презерватив!
Аптекарката му одговара:
– Господине почекајте на ред и измислете некој по цензуриран начин за да ми објасните што точно сакате. Дошол редот на мажот. Тој ги откопчал панталоните, го извадил и рекол:
– Извини госпоѓо, може ли да ми дадете еден костум за овој џентлмен?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma