Нов точак

27 март, 20120

Разговараат Трпе и Цветко.
– Нов точак а!?
– Да бе, вчера запознав женска во паркот, отидовме во една грмушка и ми кажа да правам што ќе посакам, и јас и го земав точакот!
– Паметно, облеката и онака немаше да ти биде точна!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi