Aко се плашите од висина, не ја отварајте оваа статија

29 април, 20120
1

„Одење по небото”  е најновиот фотографски тренд во Русија. Опасен е, убав и неверојатен. Погледнете ги овие неверојатни фотографии од Вадим Махоров.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi