Chateu d’Оex- Зимска бајка во Швајцарија

9 февруари, 20120
g680

Одлично поврзаната мрежа од вкупно 62 ски лифтови, Ви овозможува апсолутно да уживате во  испреплетените ски патеки долги 250 километри. Од градот La Braye, најдобро е да се изнајми голф автомобил на електрично напојување, за да се дојде до ски лифтовите.

Ова е идеално место за убав семеен одмор. Скијалиштето вклучува патеки за млади и  скијалиште за сите нивоа на кои работат професионални инструктори по скијање и сноуборд. Голема погодност е и тоа што децата до 9 годишна возраст скијаат бесплатно. Терените редовно и внимателно се обновуваат и одржуваат, така што секој ден би претставувал вистински рај за секој љубител на скијањето.

Самоиот град е навситина пријатен за еден семеен одмор, местото е мирно, архитектурата извонредна и сето тоа ќе направи да се чувствувате опуштетно. Уживајте во зимската бајка во преубавото алпско место, Chateu d’Оex !

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma