Десет познати актери со “сомнителна“ сексуална определба?!?!? :))))

13 мај, 20120
gay_11052012_shutter625

Откако, неодамна еден анонимен масер го обвини познатиот актер Џон Траволта за сексуално малтретирање, со сериозни обвинувања излезе и негов колега, кој тврди дека актерот се обидел да има сексуални односи со него. Траволта никогаш ја нема признаено дека е хомосексуалец, иако за тоа веќе со години кружат приказни. Но, Траволта не е сам. Постојат многу други актери обвинети за криење на нивната хомосексуалност, а ние ви ја носиме листа на најпознатите.

James Dean

Vin Diesel

Will Smith

Tom Cruise

James Franco

Eddie Murphy

Jeremy Renner

Tom Hardy

Zac Efron

George Clooney

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi