Добро, ќе ми ги објасни ли некој сликиве???

13 февруари, 20120
39

На оваа колекција нема што друго да коментираме, освен дека „свака будала има свое весеље“.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma