Dodge Challenger Rallye Redline

29 април, 20120
2

Dodge, неодамна на пролетниот фестивал во јужна Калифорнија, го претстави Challenger Rallye Redline. Базиран е на Challenger SXT Plus и визелно изгледа одлично. Го има истиот 3,6 литарки V6 мотор на 305 коњски сили. Тој има тројна црвена налепница и има нови тркала со исто така црвени лини со цел да се добие убава визуелизација на црвената боја. Цената му е 28.745 долари.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi