Доживејте оргазам истовремено

4 ноември, 20120
istovremen-orgazam

Постигнувањето на истовремен оргазам кај двајцата партнери во пракса претставува само проблем. Иако не би требало да е така. Тоа е нормално и возможно само доколку ја играте играта тактички од самиот почеток. Обидете се да го постигнете тоа, а доколку не ви успее не треба да претставува проблем во вашето уживање. За да го постигнете тоа потребно е да се фокусирате на она што го сакате, да изберете пози во кои ќе имате подеднакво уживање и двајцата, користете ги вашите прсти, јазик па дури и ако е потребо некои секси помагала. Користете ги искуствата кои ги имате собрано до сега, а се поврзани со женскиот оргазам, дека стиснувањето на клиторисот и градите го потикнува оргазомт. Научете да ја одолговлекувате ејакулацијата. Има знаци кај телото на мажот кои ја најавуваат ејакулацијата, искористете го тоа и фокусирајте се на сопственото уживање. Сѐ што ви останува е да бидете опуштени.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi